SkinCeuticals. Førende hudplejeserie | Aleris Hamlet
Hudplejeprodukter

SkinCeuticals

SkinCeuticals er den førende hudplejeserie inden for forskning i huden og dens sundhed. Produkterne bliver anvendt af og anbefalet af dermatologer og plastikkirurger til at korrigere tegn på aldring, samt for at beskytte og bevare en sund hud.

Som en af markedets absolutte pionerer inden for videnskabeligt funderet hudpleje, har SkinCeuticals de sidste 20 år stået for helt centrale dele af forskningen inden for Vitamin C og dets gavnlige effekter på huden. Produkterne er både til daglig hudpleje, samt komplimenterende æstetiske procedurer.

Du kan finde SkinCeuticals produkter på alle vores 6 hospitaler – besøg et hospital nær dig, hvor vores specialister står klar til at rådgive dig om de helt rette produkter til netop dig.

Forebygge. Beskytte. Korrigere

skinceuticals-prevent

SkinCeuticals

Forebyg

skinceuticals-protect

SkinCeuticals

Beskyt

skinceuticals-correct

SkinCeuticals

Korrigér

Forebygge. Beskytte. Korrigere

SkinCeuticals

SkinCeuticals er udviklet for at løse tre fundamentale opgaver – at forebygge, beskytte og korrigere:

Forebygge: SkinCeuticals’ antioxidanter har videnskabelig dokumentation for deres evne til at give avanceret daglig beskyttelse og fremme hudens naturlige reparationsprocesser om natten.

Beskytte: For at optimere og bevare resultatet af dine æstetiske behandlinger, fx en filler, er det essentielt med et effektivt hudplejeprogram. SkinCeuticals har en meget høj koncentration af aktive ingredienser og er skræddersyet til at optimere kosmetiske behandlinger.

Korrigere: SkinCeutical's korrigerende produkter bygger på styrkende, lysnende og exfolierende ingredienser som midler til at få et sundere, mere ungdommeligt udseende.

Skinceuticals er velegnet til dig, der ønsker en eksklusiv hudpleje baseret på den nyeste forskning.
BOOK TID
0

0,00 DKK