Guide til rynkebehandling og hudforyngelse - Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Rynkebehandling

Aleris-Hamlet er specialister i rynkebehandling med Botox / Azzalure, Restylane, fedtinjektioner, dermaroller og peeling. Vi skræddersyr en behandling til dig i trygge rammer.

Kost, motion, rygning og soldyrkning spiller alt sammen en vigtig rolle for, hvordan og hvor hurtigt din hud ældes, men selv om du passer på dig selv, kan vi ikke ændre ved det faktum, at huden ældes med tiden.


Skræddersyet rynkebehandling til dig

Der findes en lang række rynkebehandlinger, som kan bruges til at mindske dine rynker. Hvilken rynkebehandling, der er bedst egnet til dig, afhænger af rynkernes placering, dybde og kvaliteten af din hud. Nogle gange kan det også være en fordel at kombinere flere rynkebehandlinger. Vores læger og kosmetiske sygeplejersker rådgiver dig om mulighederne ved den første konsultation.


Rynkebehandling med Botox / Azzalure

Rynker i panden, ved øjnene og bekymringsrynken mellem brynene kaldes også dynamiske eller mimiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Disse rynker kan mindskes med Botox / Azzalure. Behandling med Botox / Azzalure virker i løbet af 1 - 2 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig ca. 3 - 4 måneder.

Læs mere om Botox / Azzalure


Rynkebehandling med Restylane

Rynker / furer som opstår med alderen pga. tab af volumen og elasticitet i huden kaldes også for statiske rynker eller linjer. Kinderne bliver indsunkne, og rynker / furer mere tydelige. Denne type rynker kan behandles med Restylane, og resultatet kan ses omgående efter rynkebehandlingen. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil.

Læs mere om Restylane


Rynkebehandling på overlæben

Med alderen får mange "kysserynker" over læben - specielt hvis du har røget meget. Læbekanten bliver også mindre tydelig med alderen. Med Restylane Lipp kan man give mere volumen og kant til læben. Man kan også udviske "kysserynkerne".

Læs mere om Restylane Lipp


Kemisk peeling

Kemisk peeling anvendes til hudforyngelse, idet den reducerer / fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. Rynkebehandling med kemisk peeling fremmer også en smuk glød og virker hudopstrammende. Det er oftest nødvendigt med 3 - 4 peelinger i en serie, men så holder virkningen også ofte i lang tid dvs. i måneder til år.

Læs mere om kemisk peeling


Fedtinjektion som rynkebehandling

Ved en fedtinjektion anvendes dit eget fedt som en naturlig filler for at give volumen og mindske rynker. Selve fyldningen af underhuden ses med det samme, og rynkerne mindskes med tiden. Effekten ses først fuldt ud efter 9 - 12 måneder, men varer ved i årene herefter. Man oplever også en hudforyngelse ved fedtinjektion.

Læs mere om fedtinjektion


Rynkebehandling med dermaroller

En dermaroller behandling kan være med til at reducere rynker og ar efter fx akne. Ved micro-needling udnytter vi hudens naturlige evne til at hele efter skader. Et behandlingsforløb er typisk 3 gange gerne kombineret med et dermaroller hjemmekit.

Læs mere om dermaroller


Der findes to typer rynker

Rynker kommer i mange former og størrelser, men inddeles overordnet set i to typer; De statiske og dynamiske rynker. Groft sagt er de statiske rynker, de der kommer når vi slapper af i vores ansigt, og de dynamiske er når vi bruger vores muskler til at danne ansigtsudtryk.

De statiske rynker
De statiske rynker er aldersrynkerne. De opstår naturligt, fordi man med alderen producerer mindre kollagen, elastin og hyaluronsyre, som er naturlige stoffer, der giver huden volumen og stuktur. Ved lavere produktion af disse stoffer vil huden have sværere ved at fylde linjer og folder ud efter et ansigtsudtryk.

De dynamiske rynker
De dynamiske rynker er de, der opstår når vi bruger musklerne til at danne ansigtsudtryk. Når vi smiler eller griner samler huden sig omkring f.eks. øjnene, og der dannes smilerynker.


Her kan du se de forskellige kosmetiske behandlinger, vi tilbyder:

Her kan du se de forskellige kirurgiske behandlinger, vi tilbyder:

 

Se her hvordan en botox-behandling foregår

Læs mere om rynkebehandling her
Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris-Hamlet er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris-Hamlet lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere
BESØG OS

Vores hospitaler

Besøg en af vores syv moderne klinikker på Aleris-Hamlet Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere
BOOK TID
0

0,00 DKK