Profhilo behandling hos Aleris-Hamlet

Ny og prisvindende metode

KOSMETISK BEHANDLING I TRYGGE RAMMER

Profhilo®

Få en friskere, velhydreret hud med øget elasticitet og reducerede linjer og slaphed med en opstrammende Profhilo® behandling.

Profhilo® er velegnet til dig, som har begyndende slap, kreppet eller poset hud i ansigt eller på hals. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre og kollagen, hvilket medfører en mere slap og tynd hud.

Profhilo®, som har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet, hydrere huden indefra og stimulerer samtidig nydannelse af kollagen. Således virker Profhilo® ikke kun hydrerende men også opstrammende og løftende. Profhilo® er ikke en filler og ej heller en skinbooster. Der er tale om en helt ny injektionskategori nemlig bioremodelling.


Hvor længe holder effekten af en Profhilo® behandling?

Du vil opleve effekt af hver behandling, men ønsker du den optimale effekt af Profhilo®, skal du behandles to-tre gange med én måneds interval. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden og derfor aftager effekten gradvist med tiden. Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, alder samt det behandlede område. Effekten kan vedligeholdes ved 1-2 injektioner om året.

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Her ses billeder fra før og efter behandlinger med Profhilo®. Efterbillederne er taget en måned efter 2. behandling med Profhilo®, og det ses tydeligt hvordan huden er blevet opstrammet og har fået et mere ungdommeligt udseende. Det er hermed efter kun to behandlinger lykkedes at forbedre hudens kvalitet betydeligt.

Træk i pilene for at se forskellen.

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en Profhilo® behandling, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen og mulige bivirkninger. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her..


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
BOOK TID