Permanent hårfjerning med laser - Aleris-Hamlet

GRATIS COSMETIC FORUNDERSØGELSE

Book tid
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Permanent hårfjerning med IPL laser

Få en permanent hårfjerning med laser af uønsket hårvækst i armhule, bikinilinje på ben og ryg samt i ansigt.

Permanent hårfjerning med laser er blevet meget populært og foretages oftest på overlæbe, hage, bikinilinje, ben, armhuler, baller og ryg.


Permanent hårfjerning med laser foregår af flere omgange

Hårvæksten foregår i en cyklus med 4 faser for den enkelte hårsæk, således at hårsækken først danner et nyt hår (vækstfasen), som sidder uændret i lang tid og herefter vokser ud.

Hårsækken hviler herefter i en tid, før den atter gentager processen og danner et nyt hår. Da hårsækkene ikke følges ad i denne proces, vil der på samme tid være hårsække, som hviler og dermed ikke indeholder hår, og der vil være hårsække, som er i gang med at producere et nyt hår.

Håret skal være i vækstfasen for, at laserbehandlingen kan destruere hårsækken. Permanent hårfjerning med laser skal derfor gentages, indtil alle hårsække er behandlet i vækstfasen. Normalt er det nødvendigt med 4 - 8 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Intervallet mellem laserbehandlingerne vil typisk være 6 uger. Mellem hver behandling får du færre hår, og de bliver tyndere og finere.


Hårets farve har betydning

Permanent hårfjerning med laser virker kun på mørke hår. Røde og lyse hår kan derfor ikke behandles. Det bedste resultat opnås ved laserbehandling af mørke hår på lys hud.


Resultat af permanent hårfjerning med laserbehandling

Resultatet vil variere fra person til person afhængig af hårfarve og hudtype. I bedste fald kan du regne med, at ca. 70 % af hårene forsvinder. De ødelagte hårsække danner ikke hår, men der kan komme nye hårsække. I gennemsnit skal du regne med, at hårene forsvinder i 9 - 24 måneder, hvorefter det kan være nødvendigt med enkelte laserbehandlinger.


Hvordan virker laseren?

Laseren udsender en kort impuls af et meget intenst lys inden for det synlige lysspektrum. Lyset opsuges af hårstråets farvestof, og lysenergien omdannes inden for millisekunder til varmeenergi. Varmen, som udvikles i hårstrået, ødelægger hårsækken permanent.


Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med at afsætte mindst en halv time til hver behandling. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.


Gør det ondt?

Behandlingen kræver ikke bedøvelse. De fleste beskriver følelsen af behandlingen som et lille smæld med en elastik samtidig med en fornemmelse af varme og kortvarig smerte. Nogle områder såsom ansigtet og de intime områder er mere sensitive.

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for hårfjerning med laser, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen og mulige bivirkninger. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her.


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK