Plastikkirurgi er en tillidssag - Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Om Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery

Aleris er Nordens største aktør inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Alene i Danmark har vi seks kosmetiske klinikker fordelt rundt om i landet.


Vi skræddersyr en behandling til dig

Aleris-Hamlet Hospitaler har mere end 20 års erfaring i branchen og er Danmarks største aktør indenfor plastikkirurgi.

Aleris-Hamlet tilbyder hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer. Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris-Hamlet Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København eller Ringsted.

Vores specialister indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Erfaring og høj kvalitet er din garanti for et trygt forløb

Kvalitet, sikkerhed og erfaring er Aleris-Hamlets varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vores team af speciallæger, kosmetiske behandlere og plejepersonale har alle mange års erfaring indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og er altid parat til at give dig et trygt forløb med den bedste behandling og pleje.

Læs mere om Aleris-Hamlet Garantien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Aleris-Hamlet.

 
7

Hospitaler


20 års

Erfaring


23

Specialister


 
 
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris-Hamlet er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris-Hamlet lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere
BESØG OS

Vores
hospitaler

Besøg en af vores syv moderne klinikker på Aleris-Hamlet Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere
BOOK TID