Forløbet: Før en behandling med micro-needling - Aleris-Hamlet
 
FORLØBET

Før en behandling med micro-needling

Før du beslutter dig for en behandling med micro-needling, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning.


Behandling kan ikke foregå i følgende tilfælde:

Hvis du:

  • Har infektion fx aktiv akne eller herpes (forkølelsessår). I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at behandle forebyggende med systemisk behandling (tabletter) eller salve
  • Er gravid eller ammer
  • Er i medicinsk blodfortyndende behandling eller har en blødersygdom
  • Tager naturpræparater i høje doser såsom fiskeolie eller hørfrøolie
  • Er i behandling med visse grupper antibiotika
  • Er solskoldet på området

Konsultation

Inden du kan blive behandlet med micro-needling, kommer du til en konsultation hos en af vores kosmetiske specialister. Her bliver du undersøgt og får rådgivning om valgaf behandling. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med til konsultationen, da der er mange informationer at forholde sig til. Du får skriftlig information om behandlingsmuligheder og metoder, mulige bivirkninger og efterforløbet.


Tid til behandling

Inden du tager beslutning om at få en micro-needling behandling, er det vigtigt, at du føler dig velinformeret. Derfor kan du ifølge loven om kosmetiske behandlinger ikke blive behandlet, før mindst 48 timer efter konsultationen.

Du kan dog godt bestille tid til behandling eller du kan kontakte os efterfølgende.


Forventninger

Micro-needling udføres af vores kosmetiske specialister, som er trænet til at udføre disse behandlinger.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Ved dybe rynker og ar, anbefaler vi 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum. Det kan afhænge af problemets omfang. Ved konsultationen gennemgår vi forventninger til resultatet og laver en plan sammen med dig for dit forløb.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med 1,5-2 timer alt i alt. Du får først lokalbedøvende creme (EMLA) på området, hvor du skal behandles. Det skal sidde på i ca. 1 time før behandlingen begynder. Selve behandlingen varer ca. 30-45 minutter. Det kommer an på, hvor stort et område der skal behandles.


Forberedelse

Kom gerne med afrenset ansigt (hvis behandlingen er i ansigtet), da det vil gøre det lettere at påføre den lokalbedøvende creme.

Visse former for naturpræparater, fiskeolie og håndkøbsmedicin fx Ibuprofen, Treo, Ipren og Ibumetin nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse præparater et par dage før behandlingen. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og større blødninger, hvor du skal behandles.

BOOK TID