Micro-needling mod ar og rynker - Aleris Hamlet

GRATIS COSMETIC FORUNDERSØGELSE

Book tid
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Micro-needling mod ar og rynker

Få en effektiv Micro-needling behandling. Den modvirker ar og rynker forårsaget af påvirkning fra bl.a. sol, rygning, forurening, aldring, stress og livsstil.


Hvad kan vi behandle med micro-needling?

  • Acne Ar / Ar / fordybninger i huden
  • Strækmærker
  • Linjer og dybere rynker
  • Pigment forandringer
  • Generel forebyggelse af aldring i huden

OBS: Man kan ikke behandle aktiv akne.


Hvad er micro-needling?

Micro-needling kan være med til at reducere fx rynker og ar. Ved micro-needling udnytter vi hudens naturlige evne til at hele efter skader. Ved hjælp af en lille rulle (Dermaroller), eller Dermastamp, med en masse små fine nåle, laver vi mange mikroskopiske skader på huden. Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastinfibre i huden boostes på rekordtid, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen og elastinfibre modarbejder rynker og ar i dybden.

Fjernelse af rynker med micro-needling kan være et alternativ til behandling med Botox og filler.


Hvad er Dermastamp?

Dermastamp er en elektrisk præcisionsmotor med mikronåle som sikrer en kontinuerlig "stempling" af huden med 50 - 100 gange pr. sekund. Denne metode bruges ved dybere ar/rynker.


Hvor mange behandlinger skal der til?

Ved dybe rynker og ar, anbefaler vi 3 - 4 behandlinger med nogle ugers mellemrum. Det kan afhænge af problemets omfang. For at opnå det optimale resultat anbefaler vi, at man kombinerer medicinsk dermaroller behandling med et hjemmekit.Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal regne med 1,5 - 2 timer alt i alt. Du får først lokalbedøvende creme (EMLA) på området, hvor du skal behandles. Det skal sidde på i ca. 1 time før behandlingen begynder. Selve behandlingen varer ca. 30 - 45 minutter. Det kommer an på, hvor stort et område der skal behandles.


Gør det ondt?

Det kan godt gøre lidt ondt. Behandlingen kan få huden til at bløde en lille smule. Efter behandlingen vil huden være varm og rød og kan have en brændende fornemmelse den første dag. Til forundersøgelsen vurderer specialisten hudens tilstand og vil derefter kunne informere om forventelige efterfølgende gener.

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en behandling med micro-needling, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen samt mulige bivirkninger. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her.


Før behandlingen Behandlingsdagen Efter behandlingen Mulige bivirkninger

Download patientinformation


C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK