Medex behandlinger og hudplejeprodukter - Aleris-Hamlet
MEDEX

Før/efter hudbehandling

Prøv en Medex hudplejebehandling, som styrker huden forud for et kosmetisk indgreb og sikrer en optimal heling efterfølgende. Kan bruges alle steder på kroppen.

Medex har en unik position inden for effektiv hudpleje før og efter et kosmetisk indgreb.

Forud for et indgreb vil en plejet og gennemfugtet hud være stærkere og bedre rustet til det forestående. Efter indgrebet kan den rette efterbehandling sikre en hurtigere og bedre heling af huden og dermed et optimalt resultat.

Behandlingerne udføres af specialuddannede Medex hudterapeuter på Aleris-Hamlet. Medex tilrettelægger en individuel før- og efterbehandling samt et nøje tilpasset hudplejeprogram til dig.


Mærkbart resultat med Medex

Mens en lang række produkter blot tilfører velvære og fugt, trænger Medex' terapeutiske produkter ind og behandler aktivt og effektivt. Medex produkterne er unikke, og det store udvalg af produkter betyder, at vi kan skræddersy et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram tilpasset netop din hudtilstand.


Testet af uafhængige laboratorier

Alle produkterne er udviklet i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Hudplejeprodukter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitetsklinikker.


Førbehandling

Når du planlægger at få foretaget et kosmetisk kirurgisk indgreb, anbefales det, at du i så god tid som muligt plejer din hud med masser af fugtgivende og regenererende Medex produkter. Førbehandling vil gøre din hud smidig, stærk og modstandsdygtig og dermed bedst muligt rustet til det forestående indgreb. En sund og velplejet hud er mere robust og forøger samtidig dit personlige velvære. Forud for dit kosmetiske indgreb anbefaler vi, at du sammen med din plastikkirurg eller hudterapeut fastlægger et personligt behandlingsprogram.


Efterbehandling

Ved kirurgiske indgreb vil kapillærerne lige under overfladen blive beskadiget, hvilket kan forårsage små blødninger, der ses som røde områder ved arret. Medex har en unik og effektiv efterbehandlingscreme baseret på bl.a. Vitamin A og E til behandling af operative ar og mærker. Helbredelsesprocessen styrkes og fremskyndes, og risikoen for ar og mærker reduceres væsentligt. Ligeledes findes der aktive ampuller og serums, som forbedrer, booster og intensiverer celledelingen, og dermed skaber en bedre hudtilstand for en mere smidig og glat hudstruktur.

BOOK TID

Book en behandling

Book din Medex behandling online her: Medex.dk. Hvis der opleves problemer med systemet, kan de kontakte Medex på tlf.: 70 20 21 11 for tidsbooking.

MEDEX

Specialbehandlinger

Medex er førende inden for effektiv behandling af akne og opstrammende anti-age programmer. Ved alle behandlingerne bruges komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter.

Masque Lumière
Medex Masque Lumière er en ny lysterapi-behandling, som kombinerer lysets kraft med den ypperligste biomedicinske hudpleje fra Medex Skincare. Lysterapi-masken har tre lysfrekvenser, der med hver sin specifikke, målrettede effekt kan behandle både alderstegn, arvæv, hyperpigmentering samt acne og acne-ar. Masque Lumière er en professionel klinikbehandling, som udelukkende udføres af specialuddannede Medex-behandlere. Der anbefales typisk en kur à 3 behandlinger.
Purus Acne Plus metoden
Til effektiv behandling af akne er Medex førende med den specialudviklede »Purus Acne Metode«, som er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier. Ud over at bekæmpe akne og betændelsestilstande, sørger produkterne for optimal fugt og pleje, så huden stabiliseres på alle områder. Medex Purus Acne behandlingsmetode udføres udelukkende af anerkendte og autoriserede Medex hudterapeuter, som er specialuddannede i brugen af metoden.
AHA frugtsyre behandling
AHA (Alpha Hydroxy Acids) er molekyler, der findes naturligt i flere forskellige frugter - og kaldes derfor frugtsyre. Frugtsyrerne stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra afhjælper hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader.
Hyaluronbehandling til ansigtet
En hyaluronbehandling giver et vitalt og eksklusivt boost til ansigt og dekolleté! Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og hurtigt resultat af fornyet vitalitet og fugt til huden. Hyaluron behandlingen genskaber hudens smidighed og glatte udseende, fugt bindes til huden og gør den mere elastisk, du ser en umiddelbar og synlig virkning af linjer, der udviskes og rynker, der reduceres.
Fragile softly
Fragile / Softly har en helende virkning på eksemhud og har en regenererende effekt på forsømt og underernæret hud samt en ældre og ødelagt hudstruktur. Blandt ingredienserne i Fragile / Softly findes også blødgørende olier samt Vitamin E, der anses for værende det vigtigste vitamin til forebyggelse af hudens ældning.
Medex ansigtsanalyse
Med Medex hudanalyse bliver du guidet omkring din huds tilstand, og hvilken behandling der efterfølgende vil være den rette for dig. Du får gode råd til, hvordan du bedst kan pleje din hud og hvilke produkter, der er bedst egnet for dig. Du får ydermere en lækker afrensning af huden, og din hudanalyse afsluttes med fugtgivende og regenererende ampul og serum samt nærende cremepleje efter din huds tilstand og behov.
HUDPLEJE

Medex hudplejeprodukter

Medex skræddersyr et komplet hudplejeprogram tilpasset din hudtilstand og de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Hos Medex taler vi mere om "hudens tilstand" end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant - alt efter årstid, alder og hvordan man har det - og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud.

De individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.


Skræddersyet til din hud

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det unikke er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlingskombinationer er mulige med Medex, idet vi ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selv om der er tale om flere samtidige hudproblemer.

Produkterne forhandles på alle vores kosmetiske centre i hhv. København, Aalborg, Aarhus, Esbjerg ogHerning.


Medex forener skønhed og videnskab

Medex' hudplejeserie er en komplet helhed af skønhed og videnskab, der fuldt ud imødekommer behovene hos nutidens forbrugere og hudterapeuter.

Forbrugerne i dag har lært at stille krav til kvalitet og er kritiske i deres valg af hudplejeprodukter. Vores forbrugere forventer det bedst mulige resultat, opnået på kortest mulig tid og på den mest behagelige måde.

Produkterne skal have en behagelig, men neutral og naturlig duft. Sammensætningen af de fine ingredienser skal give en luksuriøs og velplejet følelse på huden, og produkterne skal være så natuligt baseret som muligt. Men ikke mindst, skal produkterne være så effektive, at der opnås et klart og tydeligt resultat på kort tid.

Med udgangspunkt i Medex' baggrund og filosofi, kan man være helt sikker på, at alle disse krav bliver imødekommet og opfyldt. Medex' baggrund er medicinsk / videnskabelig, og filosofien er at skabe de allerbedste, mest resultatskabende og mest hudvenlige produkter.

BOOK TID