Læbeforstørrelse – Større, fyldige læber - Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery

LIGE NU: GRATIS FORUNDERSØGELSER. SPAR KR. 400,-

Se mere
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Læbeforstørrelse - Større læber med Restylane filler

Få smukke læber med Restylane filler. Med en læbeforstørrelse kan vi give dig større og mere fyldige læber samt markere din læbekant.

Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre ikke alle udstyret med fyldige og markerede læber, og efterhånden som vi bliver ældre, svinder volumen i læberne, afgrænsningen bliver mere uskarp og vi får rynker omkring læberne. Særligt rygere er udsatte.


Hvad kan en Restylane filler gøre for dine læber?

Ved at indsprøjte lidt "ikke-permanent" filler" i dine læber såsom Restylane Lipp, kan man på en naturlig måde fremhæve læberne og give dig den fyldighed og form, du drømmer om. Ofte vil blot en lille læbekant gøre underværker !


Med en læbeforstørrelse kan vi:

  • Skabe fyldige og større læber
  • Fremhæve læbekanten
  • Skabe en smuk amorbue
  • Gøre mundvigene gladere
  • Reducere rygerynker omkring munden

Hvad er Restylane Lipp?

Restylane Lipp er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væsken og derved give fylde til læberne.


Hvor længe holder effekten?

Resultatet af behandlingen kan du se med det samme. Idet filler nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen evt. gentages jævnligt. Resultatet holder i 4 - 6 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil samt typen af filler. Den første behandling holder altid kortere tid end de følgende behandlinger.


FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en læbeforstørrelse med Restylane Lipp, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen og mulige bivirkninger.


Før behandlingen Behandlingsdagen Efter behandlingen Mulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID