Erfarne kosmetiske sygeplejersker - Aleris Hamlet
SPECIALISTERNE

Vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.

KOSMETISKE SYGEPLEJERSKER

Cosmetic & Surgery

Vi er en del af Danmarks førende privathospital og det største ekspertisecenter inden for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi. Vi rådgiver individuelt om hver eneste behandling.

Vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker udfører kosmetiske behandlinger under tilsyn af ansvarshavende plastikkirurg.

 
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris-Hamlet er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris-Hamlet lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere
BESØG OS

Vores
hospitaler

Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris-Hamlet Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere
BOOK TID
0

0,00 DKK