Karsprængninger på ben - Sklerosering - Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Sklerosering af karsprængninger på ben

Sklerosering anvendes til små og mellemstore karsprængninger på benene.


Hvornår anvendes skleroterapi?

Skleroterapi kan benyttes, når du har gener fra de overfladiske blodkar på benene i form af skæmmende blå og røde karsprængninger på benene.

Behandlingen er primært egnet til små og mellemstore karsprængninger. Disse overfladiske blodkar kan du sagtens undvære i forhold til blodomløbet i benene.


Hvor længe holder effekten af sklerosering?

Du kan efter flere behandlinger forvente, at synligheden af dine kar reduceres med 70 - 80%. Jo flere behandlinger jo bedre resultat. Nogle kar forsvinder efter den første behandling, andre kræver gentagne behandlinger. De ødelagte og fjernede kar kommer du ikke til at se igen, men der kan komme nye.

Du skal regne med 2 - 4 behandlinger på samme område for at opnå det bedste resultat.


Hvordan virker skleroterapi?

Ved sklerosering lægges den virksomme væske ind i de kar, man ønsker fjernet. Dette gøres med en meget tynd og kort nål, og resulterer i at karvæggene nedbrydes. Væsken virker kemisk irriterende på de indre karvægge og fremmer destruktion af blodkarrene. Samtidigt begynder indvækst af bindevæv.


Hvor lang tid tager sklerosering af karsprængninger?

Du skal regne med at afsætte 30 - 45 min. til en behandling. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Dog skal du forvente, at du har rødme, hævelse og blå mærker på de områder, hvor du har fået behandling.


Gør det ondt?

Der kan være let svie forbundet med behandlingen.


Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK