Karsprængninger på ben - Laserbehandling - Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Laserbehandling af karsprængninger på ben

Karsprængninger på ben kan behandles effektivt med laser.

Mange mennesker oplever med alderen, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Dette skyldes bl.a. alder, graviditet og ændringer i karrene. Udover at det rent kosmetisk kan være et problem, oplever nogle også forskellige grader af ubehag og smerter i forbindelse med de fremtrædende kar.


Hvor længe holder effekten af laserbehandling?

Nogle karsprængninger vil være forsvundet lige efter behandlingen, andre forsvinder i dagene efter behandlingen. Mørke striber og blå mærker, hvor der tidligere var karsprængninger, forsvinder i løbet af 2 - 4 måneder.

Ofte vil der være behov for flere behandlinger. Du skal regne med min. 2 - 4 behandlinger i samme hud område med ca. 1 måneds mellemrum.

Er du disponeret for at få karsprængninger, må du forvente, at der kan komme nye karsprængninger efter måneder eller år.


Hvordan virker laseren?

Laserlyset optages i blodets farvestof, hæmoglobin, hvor lysets energi omsættes til varme. Det får blodet til at størkne, så karrerne lukker sig. Behandlingsområdet kan evt. afkøles før, under og efter behandlingen med kold luft. Kølingen virker lindrende.


Hvor lang tid tager laserbehandlingen af karsprængninger?

Du skal regne med at afsætte ca. en halv time til en behandling. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.


Gør det ondt?

Behandlingen kræver ikke bedøvelse. Du kan føle en varmefornemmelse, let svie og en kortvarig smerte, når laseren kører hen over huden.

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en laserbehandling af karsprængninger på ben, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen og mulige bivirkninger. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her.


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID