Kampagne juni-juli 2021: 20 % på Profhilo MENU - Aleris-Hamlet

Ny og prisvindende metode

Spar 20 % på behandlinger med Profhilo® hele juni og juli måned
REVOLUTIONERENDE BEHANDLING

Nyhed: 20 % rabat på behandlinger med Profhilo®

Er du ked af slap, kreppet og løs hud? Profhilo® er den nyeste og mest innovative metode til at få en opstrammet og mere velhydreret hud med øget elasticitet. Profhilo® virker desuden også forebyggende og er især velegnet til behandling af hals, nedre ansigt og kroppen. Du kan spare 20 % på behandlinger med Profhilo® til og med 31. juli.

Hvad er Profhilo®?

Profhilo® er det første stabiliserede og injicerbare hyaluronbaserede produkt til behandling af slap hud. Med en af de højeste koncentrationer af HA på markedet (64 mg/ 2ml) booster og fugter det ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv.Profhilo®, som har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet, hydrerer huden indefra og stimulerer samtidig nydannelse af kollagen. Profhilo virker altså ikke kun hydrerende, men også opstrammende og løftende. Profhilo® er hverken en filler eller en skinbooster. Der er tale om en helt ny injektionskategori – nemlig bioremodelling. At Profhilo® har en bioremodelerende effekt, vil sige at det forynger alle celletyper. Profhilo®-gelens høje koncentrat af af hyaluron forynger og booster hudens kollagene fibre og booster på den måde hudens egen naturlige foryngelsesproces.Resultatet er en friskere, velhydreret hud med øget elasticitet og reducerede linjer og slaphed. Produktet kan også bruges forebyggende. Profhilo® skaber fremragende behandlingsresultater alene, eller i kombination med andre æstetikbehandlinger på markedet.

Prisvindende behandling

Profhilo® har allerede tiltrukket sig meget opmærksomhed blandt behandlere, og flere har kaldt det “noget de har ventet på” eller “den mest interessante udvikling inden for injicerbare behandlinger i lang tid.” Ligeledes har Profhilo® vundet den anerkendte pris, “Anti-aging & Beauty Trophy.”

Se her hvordan en Profhilo® behandling foregår

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Her ses billeder fra før og efter behandlinger med Profhilo®. Efterbillederne er taget en måned efter 2. behandling med Profhilo®, og det ses tydeligt hvordan huden er blevet opstrammet og har fået et mere ungdommeligt udseende. Det er hermed efter kun to behandlinger lykkedes at forbedre hudens kvalitet betydeligt.

Træk i pilene for at se forskellen.

Behandlingsområder

Hvem har gavn af Profhilo® ?

Profhilo® er velegnet til dig, som har begyndende slap, kreppet eller poset hud i ansigt eller på hals. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre og kollagen, hvilket medfører en mere slap og tynd hud.

Spar 20 %

Du kan til og med d. 31. juli spare 20 % på behandlinger med Profhilo®. Du skal blot bestille tid til den ønskede behandling i kampagneperioden, og så trækkes rabatten fra ved betaling på klinikken. Tilbuddet er gældende for enkeltbehandlinger (2 eller 4 ml) og kurforløb (2x 2 eller 4 ml, som gives med en måneds interval).

Læs mere om behandlingen her

OBS: Rabatten på 20 % fratrækkes ved betaling på klinikken.

Rabatten på behandlinger med Profhilo® gælder 1. juni – 31. juli.

Book tid her

Klik her for at bestille tid til en gratis kosmetisk forundersøgelse:

BOOK TID
0

0,00 DKK