Kampagne: 20 % på filler-behandling - Aleris-Hamlet
1. september til 31. oktober

Få 20 % på filler-behandlinger

Frem til d. 31. oktober 2019 får du 20 % på alle filler-behandlinger med Restylane. Tag springet og book en uforpligtende snak på en af vores klinikker om, hvordan fillers kan være med til at fremhæve dine smukke træk.

Rynkereduktion, større læber eller ansigt-contouring
Restylane er ikke permanente fillers, som kan hjælpe dig med at genskabe tabt volumen i dit ansigt og give spændstighed til huden. Fillers bruges især til at reducere de rynker, som får dig til at se træt og ældre ud, give markerede kindben og ekstra fylde i læberne.

Book tid i dag og spar 20 %
Frem til d. 31. oktober tilbyder vi 20 % på alle filler-behandlinger med Restylane.

Brug bookingformularen nedenfor og bestil tid til forundersøgelse på din nærmeste klinik.


Book nu
NETOP NU

Se mere om fillers:


Kontakt nærmeste klinik for at booke din behandling.


Kontakt
Spar 20 %

Filler-behandlinger med Restylane ...

Læs mere om behandlingerne her.

20 % på filler-behandlinger i begrænset periode

Kampagnen slutter om ...

00

dage


00

timer


00

minutter


00

sekunder


SPAR KR. 400,-

Netop nu: gratis forundersøgelser på kosmetiske behandlinger

Inden din første kosmetiske behandling skal du til en forundersøgelse på én af vores klinikker. Her taler vi om dit behov og dine tanker omkring dit udseende. Du får god indsigt i vores behandlingsmuligheder, og vi rådgiver dig om valg af behandling, som bedst passer til dig.

Forundersøgelsen er lovpligtig og med til at sikre, at du har modtaget relevant rådgivning, og at vi imødekommer dine forventninger til den ønskede behandling.

Spar kr. 400,-
Frem til den 31. oktober tilbyder vi gratis forundersøgelser på kosmetiske behandlinger. Normalpris for en kosmetisk forundersøgelse er kr. 400,-

Efter forundersøgelsen er du klar til aftale tid til din behandling.

Book nu
Værd at vide

48 timer fra forundersøgelse til nyt look

  • Ved den første behandling med fillers, stiller sundhedsstyrelsen krav om en forundersøgelse og 48 timers "betænkningstid". Det betyder, at du tidligst kan få foretaget din behandling med fillers 48 timer efter forundersøgelsen.
  • Forundersøgelsen foregår hos en plastikkirurg eller kosmetisk specialsygeplejerske, som informerer dig om dine behandlingsmuligheder.
  • Efter forundersøgelsen kan du booke tid til selve behandlingen.
  • Selve behandlingen foregår, ligesom forundersøgelsen, på en af vores klinikker under trygge og rolige forhold med god tid til dig og dine ønsker.
  • Bliver du behandlet med fillers til fx rynkereduktion eller volumen i læber eller kinder, kan du se en flot forskel med det samme.
BOOK TID