Kampagne oktober 2020: IPL Skin Rejuvenation - Aleris-Hamlet
OKTOBER TILBUD

Få 20 % på IPL Skin Rejuvenation

Hele oktober måned kan du spare 20 % på vores vidunderlige IPL Skin Rejuvenation laserbehandling. Denne behandling reducere både rødme og pigmentpletter og giver huden et friskere og yngre udseende samtidig med at huden bliver mere ensartet.

Fremstår din hud spættet og ujævn er denne laserbehandling måske noget for dig. Hvis du fx har karsprængninger og/eller pigmentpletter, kan huden i ansigtet og på halsen få et spættet og uensartet udseende. Uensartet hud/pigmentpletter kan skyldes genetiske faktorer, soldyrkelse, almindelig hudaldring, hormonelle faktorer og i nogle tilfælde sygdomme. Pigmentforskydninger som fx leverpletter og graviditetspletter (melasma) samt rødmosset hud med karsprængninger kan ofte behandles med laser.

Når du møder ind til din gratis forundersøgelse hos vores laseruddannede kosmetiske sygeplejerske, vil du modtage individuel rådgivning og en behandlingsplan, som tager udgangspunkt i netop din hud og dine behov. Det er kun sjældent, at der kan gennemføres en fuld behandling i forbindelse med forundersøgelsen. Vi gør opmærksom på, at der som oftest vil være behov for en supplerende lægelig vurdering, før behandling af pigmentpletter kan påbegyndes. Vurderingen er gratis.

Book en uforpligtende snak allerede idag og få mere af vide om hvad en IPL Skin Rejuvenation laserbehandling kan gøre for netop dig. Benyt vores bookingformular og bestil tid til forundersøgelse på din nærmeste klinik.


Book nu
INFO

Få mere af vide om IPL Skin Rejuvenation


Kontakt nærmeste klinik for at booke din behandling.


Kontakt

Rabatten fortsætter i:

00

dage


00

timer


00

minutter


00

sekunder


Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation nu eller kontakt os for nærmere information og spørgsmål.


Se mere
BOOK TID