iS CLINICAL hudplejeprodukter - Aleris Hamlet
Luksuriøs og eksklusiv hudpleje

iS CLINICAL

Med iS CLINICAL hudplejeprodukter sikrer du din hud den bedste pleje med klinisk testede produkter.

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie, som hjælper din hud med at bevare den naturlige fugt og glød. Produkterne er desuden udviklet til at pleje huden i dybden. Hudplejeserien strækker sig fra aktive serummer til solcreme og derved er det muligt at finde præcis det produkt som passer til dig.
iS Clinical hudplejeprodukter

Aktive botaniske ingredienser og klinisk testet

iS CLINICAL produkterne udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de reneste botaniske ingredienser på markedet med en farmaceutisk kvalitet. Serien udvikles og produceres af INNOVATIVE SKINCARE. Serien bygger på antioxidantteknologi og alle ingredienser er klinisk testede, både hvad angår sikkerhed, virkemåde samt på produktniveau.

I produkterne anvendes patenterede fermier indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater - helt ned på celleniveau!

iS CLINICAL produkterne forhandles på alle vores klinikker i hhv. Søborg, Ringsted, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Herning.
BOOK TID
0

0,00 DKK