iS CLINICAL hudplejeprodukter - Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

iS CLINICAL hudplejeprodukter

Med iS CLINICAL hudplejeprodukter sikrer du din hud den bedste pleje med klinisk testede produkter


Luksuriøs og eksklusiv hudpleje

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie, som hjælper din hud med at bevare den naturlige fugt og glød. Produkterne er desuden udviklet til at pleje huden i dybden. Hudplejeserien strækker sig fra aktive serummer til solcreme og derved er det muligt at finde præcis det produkt som passer til dig.


Aktive botaniske ingredienser og klinisk testet

iS CLINICAL produkterne udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de reneste botaniske ingredienser på markedet med en farmaceutisk kvalitet. Serien udvikles og produceres af INNOVATIVE SKINCARE. Serien bygger på antioxidantteknologi og alle ingredienser er klinisk testede, både hvad angår sikkerhed, virkemåde samt på produktniveau.

I produkterne anvendes patenterede fermier indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C. Med iS CLINICAL kan du både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater - helt ned på celleniveau!

iS CLINICAL produkterne forhandles på alle vores kosmetiske centre i hhv. Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning og Parken - Østerbro.


Priser iS CLINICAL hudplejeprodukter

Beskrivelse Pris i DKK
Active serum 756
Hydra-cool serum 539
Pro-heal serum Advance+ 828
Reparative Moisture Emulsion 865
Youth complex 1.470
Youth Eye complex 920
Cleansing Complex 399
Extreme protect Spf 30 655
C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID