Fjernelse og udskiftning af brystimplantater - Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Fjernelse og udskiftning af brystimplantater

Udskiftning og fjernelse brystimplantater kan være nødvendigt af forskellige grunde. Den hyppigste årsag er kapseldannelse.


Udskiftning eller fjernelse af implantater er aktuelt:

  • Ved ændringer i brystets størrelse og form
  • Lækage af et brystimplantat
  • Kapseldannelse
  • Hvis du ikke længere ønsker brystimplantater
  • Hvis du ønsker større brystimplantater

Forventninger til fjernelse af brystimplantat

En fjernelse af implantatet vil efterlade et mere slapt bryst. Jo større brystimplantatet er, jo mere slapt og rynket vil brystet blive efterfølgende.Efter en operation vil man i takt med, at man bliver ældre opleve, at brystet bliver mere eller mindre slapt. Dette svarer til den almindelige ældningsproces. Tager du på i vægt eller taber du dig, vil det også kunne påvirke bryststørrelsen.

Udskiftning af brystimplantater

Hvis du ønsker det, er det muligt at lægge nye brystimplantater ind. Har du kapseldannelse, fjernes denne, inden det nye brystimplantat lægges ind. Du skal være opmærksom på, at har du først en gang fået kapseldannelse, har du en øget risiko for at få det igen.

Udskiftning af brystimplantater kan evt. udføres i kombination med brystløft, hvis brysterne har et hæng. Herved opnås det bedst mulige kosmetiske resultat.

Hvis du ikke ønsker brystimplantater længere, kan du alternativt overveje en brystforstørrelse med eget fedt.

Inden operation er det vigtigt, at du har fået et realistisk indtryk af, hvad du kan opnå og dermed veje fordelene op mod ulemperne.


Kan man gå ind via de gamle ar?

Når brystproteser udskiftes, er det mest almindelige at lægge snittet i det gamle ar. Er der imidlertid tale om kapseldannelse og er proteserne lagt ind via armhulen, så vil det ikke være muligt at skifte proteserne og fjerne kapslen via armhulen. Man er da nødt til at lægge et nyt snit enten i furen under brystet eller i den nedre kant af brystvorten. Nogle gange kan det være nødvendigt at forlænge snittet ud over længden på det gamle ar for at få bedre tilgang til protesehulen.


FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for at få fjernet / udskiftet dine brystimplantater, er det vigtigt, at du er velinformeret. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her.


Før operationenPå operationsdagenEfter udskrivelsenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris-Hamlet Cosmetic & Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle
DIN SIKKERHED

Kapsel- og implantatgaranti

Klinikker tilbyder forskellige garantier. Der er derfor god grund til at se sig for, og der kan være penge at spare, hvis uheldet er ude.


Se mere
BOOK TID