Restylane volumen til kindben - V-shape - Aleris-Hamlet

GRATIS COSMETIC FORUNDERSØGELSE

Book tid
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Restylane volumen til kindben

Få ny volumen til dine kindben. Med Restylane er det muligt at genvinde sit ungdommelige udseende og forstærke sine ansigtskonturer.


Volumen til kindben med Restylane - V-shape

Restylane er kendt for sin evne til at mindske rynker, men det bruges i stigende grad også til at opnå ny volumen til kindben og forstærke ansigtskonturer.


Ansigtsform på kvinder vs mænd

Forskning har vist, at mennesker på tværs af kulturer er udbredt enige i, hvad der udgør et kønt ansigt. For kvinder gælder det et ansigt, hvor linjerne fra hage til kinder, op over øjnene og ned til næsen udgør en blød hjerteform også kaldet V-shape.

For at opnå denne form gør vi ofte kinderne mere runde ved at lægge Restylane ind ved kindbenet og hele vejen tilbage til tindingen, så man opnår nogle dejlige æblekinder. Hvis man har et lidt firskårent ansigt kan man supplere med at lægge lidt Botox ind i tyggemusklen for at gøre ansigtet smallere nedadtil, og derved opnås den ønskede V-shape.

Harmoni i ansigtet er vigtigt, så når vi har lavet kinderne mere runde, er det ofte en god ide også at give læberne mere fylde, så det passer sammen. Mange kvinder ønsker sig også en skarpere kæbelinje, da det giver et yngre udtryk.

Idealet for mænd er nærmest modsat det for kvinder. Manden skal have firkantet ansigt med en stærk hage.

De fleste mænd ønsker en bredere kæbelinje, der giver et maskulint udtryk, som man kender det fra eksempelvis Brad Pitt. Det kan vi opnå ved at lægge fillers langs kæbebenet og helt frem til hagen.


Behandlingen

Restylane volumen til kindben består af en unik gel i form af hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Med en behandling er det muligt at opbygge ansigtet og give mere fyldige eller markerede kindben.

Behandlingen holder i 1 - 1 1/2 år.

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Tænker du på, hvilket resultat du kan opnå ved en Restylane behandling, så finder du et par eksempler på før/efter billeder nedenfor.

Træk i pilene for at se forskellen.

AHCS-Foer-forfra_filler-06_540x245pxAHCS-Efter-forfra_filler-06_540x245px
AHCS-Foer-hoejre_filler-06_540x245pxAHCS-Efter-højre_filler-06_540x245px
AHCS-Foer-venstre_filler-06_540x245pxAHCS-Efter-venstre_filler-06_540x245px

Restylane volumen til kindben

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en Restylane behandling, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen samt mulige bivirkninger.


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK