Restylane skinbooster - Aleris-Hamlet

GRATIS COSMETIC FORUNDERSØGELSE

Book tid
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Restylane Skinbooster

Restylane skinbooster er en unik behandling, der forbedrer hudens kvalitet samt giver huden en spændstighed og en naturlig glød.


Hvad er Restylane skinboosters?

Restylane skinboosters er en unik behandling, der forbedrer hudens kvalitet ved at booste huden med fugt og herved give mere spændstighed og en naturlig glød. Restylane skinbooster kan også være med til at reducere fine linjer og rynker.


Hvordan foregår behandlingen?

Restylane skinboosters består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre, der injiceres i meget små doser under huden. Restylane skinboosters er en hydrerende behandling der behandler huden indefra.


Denne process giver huden en ny vitalitet og efterlader huden glat, blød og med en smuk glans, samt den forbedrer hudens elasticitet og struktur.

Behandlingen må forventes at skulle gentages 3 gange inden for 2-4 uger, hvorefter den skal gentages efter 6 mdr. og herefter skal gentages 1 gang om året.


Behandlinger med Restylane

Restylane kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer.

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Her ses billeder fra før og efter behandlinger med restylane skinbooster.

Træk i pilene for at se forskellen.

Skinbooster_laebeforstoerrelse+hamsterposer_Forfra_foer_540x245pxSkinbooster_Laebeforstoerrelse+hamsterposerForfra_efter_540x245px

Restylane skinbooster

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en Restylane behandling, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen samt mulige bivirkninger. Læs Aleris-Hamlets patientvejledning her.


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK