Restylane fillers – Ny volumen til din hud - Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Fillers - et yngre look med Restylane

Restylane er ikke-permanent fillers, som giver ny volumen og spændstighed til din hud og derved får dig til at se mindre træt og bekymret ud.

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluron, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluron, og hudens evne til at binde vandet mindskes. Derfor mister dit ansigt med alderen sin naturlige fylde, kinderne bliver mere indsunkne, rynker / furer mere tydelige og mundvigene nedadvendte. Det får dig til at se ældre og mere bekymret ud, end du er og føler dig.

En Restylane behandling kan genskabe den tabte volumen og reducere de rynker, som får dig til at se træt og ældre ud. Vi fremhæver dine smukke træk på en naturlig måde. Læs mere i vores artikel om kosmetiske behandlinger af rynker her.


Hvad er en Restylane fillers?

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.


Hvor længe holder effekten af Restylane fillers?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med Restylane fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.


Hvordan virker Restylane fillers?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre.Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger fx Botox / Azzalure, dermaroller, kemisk peeling eller kirurgi.


Hvor lang tid tager behandlingen med Restylane?

Du skal afsætte ca. en halv time til behandlingen med Restylane filler. Du kan oftest tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter. Efter behandling af læberne er du hævet i flere dage.


Fylde til kindben og kæbelinje

Restylane kan også anvendes til ansigtsopbygning og bruges til øget fylde ved kindben, hudopstramning, udjævning af kæbelinje, forstørrelse af kæbeparti og til at skabe volumen. Behandlingen holder i 1 - 1 1/2 år, kortest tid ved behandling i læberne. Læs mere om fylde til kindben og kæbelinje.


Restylane Skinbooster

Restylane bruges bl.a. til at forbedre den generelle hudkvalitet i overfladen ved at booste huden med fugt og herved give mere spændstighed. Det kan også reducere fine linjer og rynker. Restylane kan anvendes på mange områder, men anvendes især på kinder, på ar efter akne, rynker omkring munden samt på decolleté, håndryg og albuer. Behandlingen må forventes at skulle gentages 3 gange inden for 2-4 uger, hvorefter den skal gentages efter 6 mdr. og herefter skal gentages 1 gang om året. Læs mere om skinbooster.

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Tænker du på, hvilket resultat du kan opnå ved en Restylane behandling, så finder du et par eksempler på før/efter billeder nedenfor.

Træk i pilene for at se forskellen.

Restylane ved hage og kindben-førRestylane ved hage og kindben-efter

Restylane behandling af fold ved hage og kindben

Fillerbehandling af render under øjenene_foerFillerbehandling af render under øjenene_efter

Restylane behandling af rander under øjnene

filler-05_foerfiller-05_efter

Tåretrug

Ved behandlingen er der anvendt 1 ml. filler fordelt under begge øjne.
Filler-07 førFiller-07 efter

56 år – Fillers i øreflipperne

Ved behandlingen er der anvendt 1 ml. filler i øreflipperne for at genskabe fylden i øreflipperne.
Filler ved mundvige forfra førFiller ved mundvige forfra efter
Filler ved mundvige til siden førFiller ved mundvige til siden efter

56 år – Fillers mod marionette-linjer

Patienten har fået en filler-behandling mod marionette-linjer fra mundvigene og ned til siderne af hagen.
Filler-14 førFiller-14 efter
Filler-14 førFiller-14 efter

54 år - Løft af nedre ansigt

Patienten har fået løft af midt og nedre ansigt.

Se her hvordan en filler-behandling foregår

Læs hele Lasses kundehistorie.
Se mere
FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en Restylane behandling, er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen samt mulige bivirkninger.


Før behandlingenBehandlingsdagenEfter behandlingenMulige bivirkninger

Download patientinformation

C&S UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
 
VI ER HER FOR DIG

Mød vores kosmetiske sygeplejersker

På Aleris-Hamlet skræddersyr vores kosmetiske sygeplejersker en optimal behandling til dig ud fra dine ønsker og behov. Vi har fokus på et naturligt resultat.


Se alle
BOOK TID
0

0,00 DKK