C&S Medlemsfordele - Aleris-Hamlet
C&S UNIVERSE

Skønne fordele

Som medlem af C&S Universe får du adgang til en række værdifulde fordele. Du finder dem her på C&S Universe siderne og i vores e-mails. Du kan tilmelde dig nederst på siden her.

Gratis forundersøgelser
Spar op til kr. 800,- på plastikkirurgiske forundersøgelser. Medlemmer får alle vores forundersøgelser gratis, hvis du efterfølgende vælger at blive opereret. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig C&S Universe, så har du automatisk ret til forundersøgelser uden beregning.

Rabat på behandlinger
Hold øje med vores e-mails og spring til, når vi flere gange årligt har gode tilbud til C&S Universe medlemmer. Tilbud kan gælde både kosmetiske behandlinger som fx Botox og plastikkirurgi som fx brystforstørrende operationer. Rabatten vil i nogle tilfælde være tilknyttet dit medlemskab og i andre tilfælde være tilgængelig for alle. Hold øje med vores e-mails. Så er du sikker på at få hurtig information om aktuelle rabatter.

Kr. 500,- til plastikkirurgi
Tilmeld dig C&S Universe, så får du med det samme tilsendt et værdibevis på kr. 500,- til valgfri plastikkirurgisk behandling. Gem det. Værdibeviset gælder nemlig uanset, om du skal have lavet plastikkirurgi snart eller blot overvejer, om det er noget for dig i fremtiden.

15% Loyalitetsrabat
Fra og med 4. kosmetiske filler- og/eller botoxbehandling, får du som medlem 15% rabat på behandlingen. Det betyder at der fra 4. behandling ydes livslang rabat.

Invitation til events
Som medlem bliver du inviteret til vores kosmetiske og plastikkirurgiske events i hele landet. Vi sender dig invitationer og information om arrangementer via e-mail.

Få 10% rabat på helbredsundersøgelser
Hvordan har din krop det egentlig? Få udført en grundig helbredsundersøgelse hos Aleris-Hamlet. Som medlem af C&S Universe får du 10% rabat på undersøgelsen. Læs mere her

15% rabat på diætist
Træt af endeløse slankekure? Få diætistens vejledning og skræddersyede forløb med 15% rabat til C&S Universe-medlemmer. Læs mere her

Tilmeld dig C&S Universe

Tilmeld dig og få adgang til eksklusive rabatter, events, viden om plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og inspiration for både kvinder og mænd.Jeg giver tilladelse til, at Aleris-Hamlet Hospitaler A/S må sende mig e-mails. Vi gemmer dine profiloplysninger og information om dine præferencer med henblik på at kunne målrette markedsføring over for dig.

Du kan til enhver tid melde dig ud ved at klikke på afmeldingslink i e-mailsne.

 

Følg os på de sociale medier

BOOK TID