Forløbet: På operationsdagen for brystforstørrelse med implantater - Aleris-Hamlet
 
FORLØBET

Brystforstørrelse med implantater- På operationsdagen

Det giver tryghed at vide, hvad der skal ske på operationsdagen. Vi gennemgår det til forundersøgelsen, men du kan også læse om det her.


På operationsdagen

På Aleris-Hamlet følger vi helt specifikke­ udskrivelseskriterier, hvilket­ betyder, at du bliver udskrevet, når du opfylder disse kriterier. Oftest kan du blive udskrevet 3 - 4 timer efter operationen­.


Operation

Operationen foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 1 - 1½ time.

Selve fremgangsmåden afhænger af den valgte teknik, som beskrevet tidligere.

Der er normalt kun ganske lidt blødning,­ men skulle der opstå rigelig blødning ved operationen, får du lagt et dræn (en lille plastikslange) ud gennem­ huden for at lede evt. blod væk fra såret. Det er sjældent nødvendigt.

For at nedsætte risiko for betændelse får du i forbindelse med operationen antibiotika­.

Der bliver lagt lokalbedøvelse i sårene ved operationens slutning og sårene bliver syet med selvopløselige tråde i de fleste tilfælde. Til sidst sættes der tape over sårene og evt. en forbinding.


Efter operationen

Efter operationen taler du med plastik­kirurgen og sygeplejersken, som informerer om forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål.

I gang igen

Af hensyn til dit almene velbefindende­ og for at forebygge dannelsen af blodpropper, er det vigtigt, at du hurtigt kommer på benene igen efter operationen­. Du skal ikke ligge i sengen­, men gå stille omkring og hvile dig indimellem.

Smerter
Der kan være smerter umiddelbart efter operationen, og derfor kan du have behov for smertestillende medicin­.

Dræn Hvis du har fået dræn, bliver det ofte fjernet inden du går hjem eller du kommer ind en af de følgende dage og får det fjernet.

BOOK TID