Book tid online | plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger | Aleris-Hamlet

PLASTIKKIRURGI OG KOSMETISKE BEHANDLINGER I TRYGGE RAMMER

Book tid til forundersøgelse

Her kan du booke tid til forundersøgelse hos vores plastikkirurger eller kosmetiske sygeplejersker.

Du kan IKKE booke tid til selve operationen eller behandlingen her. Ring til os i stedet, så finder vi en tid til dig.

Find dit lokale telefonnummer her.

48-timers betænkningstid

Før du kan få foretaget en kosmetisk behandling, er det vigtigt, at du tænker dig godt om. Derfor er der ved mange behandlinger lovkrav om 48-timers betænkningstid, fra du har fået foretaget en forundersøgelse, til du må modtage din første behandling.

I visse tilfælde – nemlig ved botox, skleroterapi og ved behandling af pigmentpletter – skal du desuden undersøges af en speciallæge, der skal godkende behandlingen. Disse foranstaltninger sikrer, at du altid modtager den optimale rådgivning og behandling, men medfører også, at der kan gå mere end 48 timer, inden du kan komme i gang.

Loven om betænkningstid er kun gældende ved første behandling.

Henvisning fra det offentlige

Er du henvist fra det offentlige via det Udvidede Frie Sygehusvalg, skal du kontakte os på telefon, og IKKE benytte dig af nedenstående formular, da vi skal se din henvisning.

Vigtig information!

Pga. den hastige udvikling i Coronavirus (COVID-19) har Sundhedsstyrelsen anbefalet hele den private sundhedssektor at lukke ned for alle ”ikke-kritiske funktioner” frem til d. 30. juni 2020.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har derfor lukket ned for alt plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Derfor kan du IKKE benytte dig af nedenstående bookingformular.

BOOK TID