Book tid online | plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger | Aleris-Hamlet
PLASTIKKIRURGI OG KOSMETISKE BEHANDLINGER I TRYGGE RAMMER

Book tid til forundersøgelse

Tag første skridt mod at få det udseende du drømmer om. Book tid til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger eller kosmetiske sygeplejersker og få en vurdering af hvilken behandling, der passer bedst til dig. Svedbehandlinger med miraDry® kan kun bookes telefonisk.

Når du kommer til forundersøgelse hos os, har vi fokus på at lytte til dine ønsker. Derefter kommer vi med nogle konkrete forslag til, hvordan vi sammen kan nå frem til de mål.

Samtalen er 100 % uforpligtende og gratis, hvis forundersøgelsen gælder en kosmetisk behandling. Ved samtaler gældende kirurgiske indgreb, vil der være et gebyr, som bliver refunderet såfremt du booker en operation. Vi tilbyder ikke behandlinger til kunder under 18 år.

OBS: Du kan IKKE booke tid til selve operationen eller behandlingen her. Ring til os i stedet, så finder vi en tid til dig.
Find dit lokale telefonnummer her.

48-timers betænkningstid

Før du kan få foretaget en kosmetisk behandling, er det vigtigt, at du tænker dig godt om. Derfor er der ved mange behandlinger lovkrav om 48-timers betænkningstid, fra du har fået foretaget en forundersøgelse, til du må modtage din første behandling.

I visse tilfælde – nemlig ved botox, skleroterapi og ved behandling af pigmentpletter – skal du desuden undersøges af en speciallæge, der skal godkende behandlingen. Disse foranstaltninger sikrer, at du altid modtager den optimale rådgivning og behandling, men medfører også, at der kan gå mere end 48 timer, inden du kan komme i gang.

Loven om betænkningstid er kun gældende ved første behandling.

Specielt ved kosmetisk kirurgi

Vi gør opmærksom på at Aleris-Hamlet kun tilbyder kosmetisk kirurgi til personer med BMi under 30. Forskning viser at der er øget risiko for komplikationer i form af helingsproblemer og infektion ved BMI over 30. Såfremt du har yderligere risikofaktorer i forbindelse med f.eks. rygning eller diabetes er det heller ikke sikkert at vi kan tilbyde dig operation trods normalt BMI hvis kirurgen vurderer at den samlede risiko er for stor.

Henvisning fra det offentlige

Er du henvist fra det offentlige via det Udvidede Frie Sygehusvalg, skal du kontakte os på telefon, og ikke benytte dig af nedenstående formular, da vi skal se din henvisning.

 
Resurs Bank tilbyder

Finansier plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Resurs Bank tilbyder vores kunder en attraktiv og rentefri finansieringsløsning, hvor du deler din betaling op over en periode, med en fast månedlig ydelse.


Låne-eksempel: Kreditbeløb 45.000 kr. Løbetid 56 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. ÅOP 4,61 %. Samlet kreditomkostninger 4.994 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 49.994 kr.

BOOK TID
0

0,00 DKK